Kategorier
Økonomi

Kryptovaluta

Produksjon

Det er veldig store verdier i mange ting som vi foretar oss. Ser vi rundt oss når vi sitter hjemme vil vi nok se en TV som er produsert av et selskap. Vi vet at denne TVen er laget av et selskap som selger TVer for ekstremt mange milliarder kroner. Fortsetter vi på denne måten vi vi nok se et PC eller en Mac som er laget av Dell, Apple eller andre. Alle disse selskapene har verdt enormt mye penger. Det samme gjelder når vi går inn på internett hvor vi da kan finne selskaper som har verdt veldig mye penger ved å gjøre ting som ingen kan se.

Verdier

Kryptovaluta er et eksempel på en industri som vokser frem med store verdier. Det er utrolig imponerende hvor mange verdier som ligger i kryptovaluta. Går du på Bitway.no eller på en annen side som lister opp flere valutaer og deres verdi. Liker du å se på ting i kroner og lettere kan forholde deg til det er Bitway.no den beste siden for å få denne innsikten. Liker du å se ting i dollar så finnes det masse sider som kjører valutaene mot dollar kurser. Bitcoin er valutaen som har mest verdi akkurat nå.

I skrivende stund ligger Bitcoin på en verdi til rundt 1000 milliarder norske kroner. Ethereum er den valutaen som ligger rett under dette i total verdi. Verdien på Ethereum er rundt 200 milliarder kroner og kun 20% av Bitcoin. Nestemann på lista over de største kryptovalutaene ligger på vel under dette igjen, ved at de ikke treffer 100 milliarder kroner. Det er med andre mye som skal til for å bygge en valuta på en slik måte at det virkelig mer enorme verdier. Det finnes tusenvis av valutaer, men veldig få av disse vil noen gang bli spesielt mye verdt.

Her kan du kjøpe Bitcoin: https://kjopebitcoin.com/kjope-bitcoin/